CND Shellac™

Samarbejde med

CND Shellac™

På din KOSMETOLOGSKOLE undervises du selvfølgelig i manicure & pedicure – men derudover får du også kursus med diplom i CND Shellac™ negle. Shellac™ er et behandlingssystem, udelukkende for professionelle – se herunder hvordan de selv beskriver deres behandling: 

Velkommen til CND Shellac™ – den mest solgte neglebehandling verden over!

I 2010 skabte CND™ den største succes nogensinde i den professionelle neglebranche med lanceringen af den videnskabeligt baserede negleinnovation Shellac™. Det første og eneste fuldt patenterede gel polish system i verden. Shellac™ er ikke kun et unikt produkt. Det er et komplet salonbehandlingskoncept, som fik det globale marked for neglesaloner til at eksplodere. CND™ leverer overlegne produkter, der højner de professionelles færdigheder, samtidig med de leverer perfekte resultater til forbrugerne. CND™ leverer inspiration, innovation og uddannelse.

Hvad du som klinikejer eller professionel negletekniker bør forvente af Shellac™: Den mest solgte behandling: 3+ ugers højglans, løbende lancering af nye moderigtige farver, 13 patenter og let aftagning hjemme har gjort CND Shellac™ til den mest solgte behandling i saloner verden over – ubestridt nr. 1.

Ingen filning = ingen skader på neglene (nogensinde): Ingen brug af fil på naturneglen ved hverken påføring eller aftagning, sikrer, at CND™ SHELLAC™ aftagningen (Butterfly effekten) ikke giver skader eller gør naturneglene tyndere. Det betyder, at dine kunder kan bære Shellac måned efter måned og år efter år, hvilket giver styrke til naturneglen uden at svække dem. 

Hurtigste aftagning: Selv uden brug af fil tilbyder Shellac™ den hurtigste aftagning (på helt ned til 5 minutter) takket være CND™ SHELLAC™ Butterfly effekten.

Åndbar formel: Har negle brug for at ånde? Nej, men det har gel polish. Den patenterede formel dækker neglene med åndbare (gennemtrængende) lag, der tillader indtrængning af plejende SolarOil™ (der sikrer kontinuerligt sunde naturnegle) og acetone (for at frigøre de hurtigt opløsende polymer, der sikrer en hurtig aftagning uden brug af fil, så der ingen skade sker på naturneglene).

Sunde negle:  CND™ SHELLAC™ garanterer, med sine 13 unikke patenter, sunde negle på grund af den særdeles skånsomme behandlingsprocedure, der er designet til, at naturneglene kontinuerligt forbliver sunde. 

Ingen allergi: CND™ SHELLAC™ er ikke bare en Gel Polish. Det er en fuldt patenteret, skånsom lakbaseret hybrid. På trods af flere millioner behandlinger årligt er der ikke registreret uønskede allergiske hændelser. (EU’s kosmetikforordning 1223/2009). Markedsføres som Hypoallergen i USA.

7-free: CND™ SHELLAC™ er fri for toluen, kamfer, formaldehyd, phthalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og methylethylketon (MEK) og HEMA-free.

Læs mere om CND Shellac™ her: