din KOSMETOLOGSKOLE

Hvem er vi

Dine undervisere

Hvem er vi?

Karina Lehmann, Indehaver/Underviser

Karina Lehmann er mor til 3 piger. Hun er gift med Daniel og de bor i Herning.

Hun blev uddannet diplomeret Cidesco kosmetolog i 1995, før dette er hun uddannet som negletekniker og zoneterapeut. Allerede samme år åbnede hun hendes første klinik – Askepot Hudplejeklinik i Herning. Tre år senere var klinikken vokset til at have fem ansatte.

Karina flyttede til Nord Sjælland i 2003, hvor hun åbnede en ny klinik. I 2010 vendte Karina hjem til Herning og åbnede klinik på Gl. Landevej. En klinik hun har flyttet til Banegårdspladsen i Herning. Det er her du i dag finder Karina Lehmanns Skønhedspleje.

For Karina er det vigtigt at udvikle sig og hun har derfor deltaget i utallige kurser, også i udlandet Frankrig, Italien, England og Italien. Hun har mere end 1000 timers ekstra kurser bag sig. Hun holder sig altid opdateret.

Hendes passion for skønhedsbranchen har ført hende til at åbne din Kosmetologskole i Herning og dele ud af de over 25 års erfaring. Missionen med denne skole er at løfte niveauet i skønhedsbranchen og uddanne fremtidens kosmetologer.

 

 

 

Sally Walker, Underviser

Sally, som er bosat på Lanzarote, er englænder. Hun har boet i Danmark det meste af sit voksne liv, og taler derfor flydende dansk.

Hun har sin daglig gang på Club La Santa hvor hun driver sit ’Goodlife Kontor’.
Sally begyndte sin store karriere som Chartered Society Physiotherapist, er Kinesiske uddannet Akupunktør og praktiserer Dry Needling. Hun har desuden studeret Nutritional Medicine MSc. og Biokemi og er Certificeret Hormon Coach med mere end 30 års erfaring og er med andre ord specialist i ’Everything you need to know to feel and look good’.

Sally har drevet sit eget firma ‘The Goodlife’ siden 1997 og arbejder med hormonbalance, fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed, præstation og skønhed og er Slow-Aging Ekspert.

Sally er vild med viden, elsker at formidle og er velkendt for sin evne til at informere, motivere og provokere på et sprog, alle forstår – som selvfølgelig opdateres med den seneste nye videnskabelige data.

Sally holder regelmæssige foredrag om sundhed og ernæring, hormoner, kropsformer, fedtforbrænding og præstation på Club La Santa, i Danmark og i England.