din KOSMETOLOGSKOLE

Hvem er vi

Dine undervisere

Hvem er vi?

 

Karina Lehmann, Grundlægger/Underviser

Karina Lehmann er mor til 3 piger. Hun er gift med Daniel og de bor i Herning.<br />Hun blev uddannet diplomeret CIDESCO kosmetolog i 1995, før dette er hun uddannet som negletekniker og zoneterapeut. Allerede samme år åbnede hun hendes første klinik – Askepot Hudplejeklinik i Herning. Tre år senere var klinikken vokset til at have fem ansatte.

Efter at have solgt Askepot Hudplejeklinik flyttede Karina til Nord Sjælland i 2003, hvor hun åbnede en ny klinik. I 2010 vendte Karina hjem til Herning og åbnede klinik på Gl. Landevej. En klinik hun har flyttet til Banegårdspladsen i Herning. Det er her du i dag finder Karina Lehmanns Skønhedspleje.

For Karina er det vigtigt at udvikle sig og hun har derfor deltaget i utallige kurser, også i udlandet bl.a. Frankrig, Italien og England. Hun har mere end 1000 timers ekstra kurser bag sig. Hun holder sig altid opdateret.

Hendes passion for skønhedsbranchen har ført hende til at åbne din KOSMETOLOGSKOLE i Herning og dele ud af de over 25 års erfaring. Missionen med denne skole er at løfte niveauet i skønhedsbranchen og uddanne fremtidens kosmetologer.

 

Charlotte Hauge, underviser

Charlotte er uddannet CIDESCO kosmetolog i 1999 og negletekniker i 2008.

Hun kender Karina tilbage fra ASKEPOT, hvor hun var ansat hos Karina i 1997. Charlotte underviser på skolen i både teori og praktisk læring. Hun glæder sig til at lære dig en masse om hudpleje. Charlotte bor i Herning sammen med sine 2 piger.

 

Line Mark Dyrberg, Underviser

Line er bosiddende i Herning og studerer sin kandidat i medicin på Aarhus Universitet, hvor hun er færdiguddannet som læge i januar 2025. Hun er tilknyttet skolen som underviser i anatomi og fungerer som supervisor ved enkelte fag.

 

Karoline Ravnsgård, Underviser

Karoline bor i Arnborg lige uden for Herning, og studerer sin kandidatgrad i Medicin på Aarhus universitet, hvor hun bliver færdig i sommeren 2025. Hun er tilknyttet skolen som underviser i anatomi og fysiologi. 

 

Sally Walker, Underviser

Sally, som er bosat på Lanzarote, er englænder. Hun har dog boet i Danmark det meste af sit voksne liv, og taler derfor flydende dansk.
Hun har sin daglig gang på Club La Santa hvor hun driver sit ’Goodlife Kontor’.
Sally begyndte sin store karriere som Chartered Society Physiotherapist, er Kinesiske uddannet Akupunktør og praktiserer Dry Needling. Hun har desuden studeret Nutritional Medicine MSc. og Biokemi og er Certificeret Hormon Coach med mere end 30 års erfaring og er med andre ord specialist i ’Everything you need to know to feel and look good’.
Sally har drevet sit eget firma ‘The Goodlife’ siden 1997 og arbejder med hormonbalance, fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed, præstation og skønhed og er Slow-Aging Ekspert.
Sally er vild med viden, elsker at formidle og er velkendt for sin evne til at informere, motivere og provokere på et sprog, alle forstår – som selvfølgelig opdateres med den seneste nye videnskabelige data.

 

 

Karen Vibeke Ørum-Petersen, koordinator

Vibeke er født og opvokset i Herning. Bor i dag i Silkeborg sammen med sin mand.

Vibeke blev diplomeret CIDESCO kosmetolog i 1997 fra Kosmetolog Skolen CIDESCO i Aarhus. Hun har brugt sin  uddannelse i branchen på flere måder, både som kosmetolog og hos distributører af skønhedsprodukter.
Hun har gennem årene holdt sig opdateret med deltagelse i relevante kurser, samt deltagelse på messer i ind- og udland. Udover sin kosmetolog titel, er Vibeke også uddannet indenfor Administration, hvor hun har arbejdet i flere forskellige funktioner og afdelinger. Med to uddannelser og joberfaring fra flere forskellige brancher, har Vibeke meget relevant viden og erfaring med sig, som hun gerne deler ud af.

 

Helle Høegsberg Jensen, Koordinator

Helle er tilknyttet skolen som administrativ medarbejder, hvor hun varetager opgaver indenfor elevadministration, herunder kontakten til dig som elev.

Helle har derudover kontakten til vores  it- og markedsførings samarbejdspartnere, hun står for opdatering af indholdet på vores hjemmeside samt andre praktiske gøremål.

Bor i Silkeborg med mand og 2 børn.

 

Birgitte M. Nordstrøm, Coach

På din KOSMETOLOGSKOLE har vi ansat Birgitte som vores coach, til at hjælpe eleverne frem på den bedst mulige måde. Birgitte har blandt andet ”klassens time” med hvert hold, hvor der kan snakkes om alt – deles oplevelser man har haft med klienter og tales igennem hvordan man håndterer alle de forskellige situationer som opstår i hverdagen. Samt at blive bevidst om sig selv og om at være en god klassekammerat/kollega så alle  opnår den bedste læring på uddannelsen.

 Der er også mulighed for at booke individuelle samtaler med Birgitte, hvis man har brug for en lidt mere personlig snak. Alt efter hvad der kan hjælpe en med at yde sit bedste og få en ny og anden vinkel på ting man går og spekulerer over.

 Birgitte er 49 år, hun er bosat i Herning og har en baggrund som special pædagog og hun har taget flere forskellige uddannelser og kurser inde for TFT, ACT, Metasundhed, supervisor og NADA.

 

Læs mere om vores uddannelse på din KOSMETOLOGSKOLE: