din KOSMETOLOGSKOLE

Hvem er vi

Dine undervisere

Hvem er vi?

Karina Lehmann, Grundlægger/Underviser

Karina Lehmann er mor til 3 piger. Hun er gift med Daniel og de bor i Herning.
Hun blev uddannet diplomeret CIDESCO kosmetolog i 1995, før dette er hun uddannet som negletekniker og zoneterapeut. Allerede samme år åbnede hun hendes første klinik – Askepot Hudplejeklinik i Herning. Tre år senere var klinikken vokset til at have fem ansatte.

Efter at have solgt Askepot Hudplejeklinik flyttede Karina til Nord Sjælland i 2003, hvor hun åbnede en ny klinik. I 2010 vendte Karina hjem til Herning og åbnede klinik på Gl. Landevej. En klinik hun har flyttet til Banegårdspladsen i Herning. Det er her du i dag finder Karina Lehmanns Skønhedspleje.

For Karina er det vigtigt at udvikle sig og hun har derfor deltaget i utallige kurser, også i udlandet bl.a. Frankrig, Italien og England. Hun har mere end 1000 timers ekstra kurser bag sig. Hun holder sig altid opdateret.

Hendes passion for skønhedsbranchen har ført hende til at åbne din KOSMETOLOGSKOLE i Herning og dele ud af de over 25 års erfaring. Missionen med denne skole er at løfte niveauet i skønhedsbranchen og uddanne fremtidens kosmetologer.

 

Alexandra Amalie Uglebjerg, Underviser

Læge fra Aarhus Universitet 2019. Aktuelt ph.d.-studerende med forskningsområde indenfor diagnostik og behandling af åreforkalkningssygdom i hjertet på afdelingen for Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital. Alexandra er tilknyttet din KOSMETOLOGSKOLE som underviser i Anatomi og Fysiologi

 

Tinna Silook, Underviser

Tinna Silook uddannet CIDESCO kosmetolog i 1988. Tinna har arbejdet på klinik, før hun valgte at blev selvstændig klinik ejer. Hun har blandt andet også undervist og været skoleleder på CIDESCO Kosmetolog Skolen i Aarhus (1994-1995).
Tinna er mor til 3 og mormor til 2, og hun glæder sig til at lære dig en masse om hudpleje, ansigtsbehandlinger, ansigtsknogler og muskler.

 

Line Mark Dyrberg, Underviser

Line er bosiddende i Herning og studerer sin kandidat i medicin på Aarhus Universitet, hvor hun er færdiguddannet som læge i januar 2025. Hun er tilknyttet skolen som underviser i anatomi og fungerer som supervisor ved enkelte fag.

 

 

Sally Walker, Underviser

Sally, som er bosat på Lanzarote, er englænder. Hun har dog boet i Danmark det meste af sit voksne liv, og taler derfor flydende dansk.
Hun har sin daglig gang på Club La Santa hvor hun driver sit ’Goodlife Kontor’.
Sally begyndte sin store karriere som Chartered Society Physiotherapist, er Kinesiske uddannet Akupunktør og praktiserer Dry Needling. Hun har desuden studeret Nutritional Medicine MSc. og Biokemi og er Certificeret Hormon Coach med mere end 30 års erfaring og er med andre ord specialist i ’Everything you need to know to feel and look good’.
Sally har drevet sit eget firma ‘The Goodlife’ siden 1997 og arbejder med hormonbalance, fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed, præstation og skønhed og er Slow-Aging Ekspert.
Sally er vild med viden, elsker at formidle og er velkendt for sin evne til at informere, motivere og provokere på et sprog, alle forstår – som selvfølgelig opdateres med den seneste nye videnskabelige data.
Sally holder regelmæssige foredrag om sundhed og ernæring, hormoner, kropsformer, fedtforbrænding og præstation på Club La Santa, i Danmark og i England.

 

 

Karen Vibeke Ørum-Petersen, koordinator

Vibeke er født og opvokset i Herning. Bor i dag i Silkeborg sammen med sin mand.

Vibeke blev diplomeret CIDESCO kosmetolog i 1997 fra Kosmetolog Skolen CIDESCO i Aarhus. Hun har brugt sin  uddannelse i branchen på flere måder, både som kosmetolog med ansvar for klinikdrift samt hos distributører af skønhedsprodukter.
Hun har gennem årene holdt sig opdateret med deltagelse i relevante kurser, samt deltagelse på messer i ind- og udland, hvor hun både har repræsenteret virksomheder og deltaget i indkøb.

Udover sin kosmetolog titel, er Vibeke også uddannet indenfor Administration, hvor hun har arbejdet i flere forskellige funktioner og afdelinger. Med to uddannelser og joberfaring fra flere forskellige brancher, har Vibeke meget relevant viden og erfaring med sig, som hun gerne deler ud af.

På din KOSMETOLOGSKOLE vil Vibeke bl.a. varetage opgaver indenfor elevadministration herunder kontakt til dig som elev og supervisor ved elevbehandlinger.

Læs mere om uddannelsen: