Amazing Space

Samarbejde med

Amazing Space

På skolen får du en unik mulighed for at behandle med de skønne produkter fra Amazing Space.

Filosofien bag Amazing Space er baseret på, hvad LAURA BONNÉ har prøvet på egen krop, og hvad hun har lært gennem uddannelse og erfaring. Det har altid været hendes primære motivation at skabe det ultimative professionelle behandlings- og hudplejeunivers af naturlige, økologiske ekstrakter kombineret med højaktive ingredienser uden unødvendige tilsætningsstoffer. Den gode kvalitet er med hele vejen igennem og altid med resultatet for øje. Hun ville ikke bare skabe endnu en ansigtsplejeserie, men et komplet brand som et spa-univers, der kunne rumme det hele. Effektive behandlinger kombineret med eksklusive formularer af produkter til pleje hjemme på badeværelset.
LAURA BONNÉ ser produkter til hudpleje som mad for vores hud, fordi hun af erfaring ved, at den indre hudpleje er lige så nødvendig som den ydre. Og så skal produkterne selvfølgelig også virke og skabe synlige resultater. Men det må i hendes verden aldrig være ved hjælp af kunstige duft- og farvestoffer og anden skadelig, eller bare unødvendig, syntetisk kemi.

Læs mere om Amazing Space her:

Laura Bonné er uddannet kosmetiker i 1999. Sidenhen alternativ behandler inden for både holistisk krops- og ansigtsbehandling, massage, kost og ernæring, phytoterapi, aromaterapi, lymfeterapi, akupunktur, akupressur, healing og bindevævsterapi. I 2013 modtog Laura Bonné æresprisen “Årets Ildsjæl” ved Danish Beauty Award.

Motto: “Den indre sundhed og ydre skønhed går hånd i hånd”

Læs mere om fagene på skolen her