din KOSMETOLOGSKOLE

Nyt og lækkert!

VORES LOKALER

Helt nyrenoverede lokaler

I centrum af Herning, på adressen Nygade 44, ligger lokalerne som danner rammerne omkring dinKosmetologskole. Lokalerne ligger fordelt på 3. etager – med store flotte glaspartier og vinduer -som sikrer et fantastisk lys og altid udsigt til de skiftende årstider.

1. sal er indrettet med teorilokale, kontorer, mødelokale og et stort dejligt lokale med plads til brikse og alt udstyr til den praktiske læring.
I stueetagen har vi vores klinik, hvor eleverne udfører forskellige behandlinger, alt efter hvor langt de er i skoleforløbet. I stueetagen har vi også køkken og kantine.

Kælderen er indrettet med elevgarderobe, lager samt plads med vaskesøjler og strygehjørne.
Vi glæder os rigtig meget til håndværkerne bliver færdige og vi kan få indrettet de sidste ting, så vi endelig kan byde rigtigt velkommen til dinKosmetologskole.

Læs mere om uddannelsen hos DinKosmetologskole her: