Vind Legat til din Kosmetologskole

Værdi op til kr. 25.000,-

Deltag i legatprogrammet

VIND LEGAT PÅ OP TIL 25.000,-

Karina Lehmann mener at, alle der brænder for skønhedsbranchen skal have de bedste muligheder for at blive uddannet til kosmetolog og for at blive en del af skønhedsbranchens nye elite.

Hun syntes alle fortjener muligheden for at kunne udleve deres drømme og er din drøm netop at blive uddannet kosmetolog på din kosmetologskole, skal det ikke være økonomien som er afgørende.

Derfor har Din kosmetolog skole oprettet et legat program, hvor vi 2 gange om året – i god tid til hold start – i september og i februar udtrækker ikke bare et – men flere legater:

1 legat på 25.000,-

2 legater på 10.000,-

(Til betaling af din kosmetologuddannelse)

For at deltage, skal du bare udfylde nedenstående formular, så er du allerede med i udvælgesens blandt alle de mange deltagere til Din kosmetologskoles legat program.

Under kommentarfeltet, beder vi dig skrive kort om dig selv, din tidligere uddannelse, dine tidligere beskæftigelser herunder også gerne fritidsjob, samt et par ord, der beskriver hvorfor netop du skal have et legat til den bedste uddannelse indenfor skønhedsbranchen.

OBS: Når du trykker på indsend, giver du samtidigt dit samtykke til vi kontakter dig og vi gemmer dine oplysninger til legateterne er udtrukket.

Læs mere om selve uddannelsen her:

Udfyld formularen her, for at deltage i legatprogrammet.

9 + 5 =

8877 9828

Ring til os og hør nærmere.

info@dinkosmetologskole.dk

Skriv en mail med spørgsmål.

Nygade 44, 7400 Herning

Skolens lokaler.