Se hele

Skoleforløbet

Se hvordan skoleforløbet er hos

din KOSMETOLOGSKOLE

Læs mere om skoleforløbet herunder.

Uddannelsen forløber over 18 måneder. 12 måneder på skolen i Herning med teori og praktik, og herefter 6 måneder i praktik på en klinik eller spa center. I de 6 måneders praktik, bliver eleven betalt elevløn fra praktikstedet.

Vi afslutter de 12 måneders skole med en eksamen i de praktiske fag og skriftlig eksamen i multiple choice questions, MCQ. Samt elevens årsopgave. Efter 6 måneders praktik holdes en skriftlig eksamen.

Vi underviser i Cidesco´s kompendie; Ansigts/kropsmuskler, -knogler, ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger, hudpleje, depilering, manicure og kosmetisk fodbehandling, make-up: dag, fest og brude, kemi og fysik, apparat lære, dermatologi, mikrobiologi, ernæring, business, plastikkirurgi.

Vi inviterer også undervisere ind til special fag, undervisning i enkelte apparater og hudplejelæren, for den bedste og nyeste viden.

Der forbeholdes ret til at inddrage minimum 6-10 lørdage. (Den 2. lørdag i måneden).

For at få en god uddannelse, forventes det at eleven som en selvfølge er engageret og motiveret. Da det er en spændende uddannelse og der vil være en del hjemmearbejde.

På din KOSMETOLOGSKOLE undervises der også i hygiejne, kundebetjening, SoMe medier, markedsføring, budgetlægning, salg o.a. således du får en bred viden, som gør dig mere attraktiv for din nye arbejdsgiver eller klæder dig bedre på til at blive selvstændig.