Under uddannelsen kræves

Praktik

 
Prøv det hele af under et

Praktikforløb

Læs mere om det påkrævede praktikforløb.

 Vores skoleforløb er mandag til fredag, et helt skoleår. Dagene er fyldt op og fordelt mellem teori og praktik. Klienter bliver til hverdag ca. 3 måneder inde i skoleforløbet. Skoleforløbet afsluttes med en eksamen både skriftlig (multiple-choice) og praktisk i alle større behandlinger (ansigtsbehandling, farvning af bryn og vipper, voksbehandling, kropsmassage, klassisk fodbehandling og manicure).
 
 
 
 
Efter 12/18 måneder på skolen, skal eleven selv ud at finde en praktik plads. Det er oftest på en klinik, hvor eleven indgår i den almene klinik drift som ansat på elevløn i 6 mdr. (svarende til 600 timer). Her får eleven mulighed for at øve sine færdigheder, hastighed og få en god fornemmelse af klinik arbejde. (Der er stor efterspørgsel på disse 1/2 års praktikanter/elever). I de 6 måneder kan de frø, der blev sat ved skolestarten, vokse og eleven bliver mere sikker på om fremtiden er på klinik eller som selvstændig, i butik/parfumeri, som sælger f.eks. ved en agent.
Som noget nyt kan du nu vælge at være på skolen tre dage om ugen (18 måneder) og så kombinere skolegangen med praktikperioden (600 timer). Du skal så finde en klinik som vil ansætte dig 2-3 dage om ugen til elevløn.
 
Der afsluttes med en skriftlig eksamen efter de 6 måneders praktik.
 
 

 

Hovedformålet med en praktikperiode er, at få en klar fornemmelse af at være kosmetolog og jobbet på klinik. Her vil blive trænet rutiner og praktiske færdigheder i behandlinger som ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, og manicure mm. På klinik er dagene blandet med behandlinger og den del der er klinikdrift. Her kan tænkes bestilling af varer, SoMe opslag, udtænkning af sæson behandlinger/fokus behandlinger, arbejdsplaner, valg af produkter og meget mere. Alt dette for at opnå den professionelle kosmetologs kompetencer. Du får indblik og forståelse i klinikdrift, hvordan en klinik drives. Praktikstedet skal du selv finde, men skolen er selvfølgelig behjælpelig med dette. Under praktikopholdet modtager du elevløn. Efter endt praktikophold – er der en afsluttende eksamen.
Her uddeles Skolens uddannelsesbevis.

Læs mere om uddannelsen: