Radiant Professional

Velkommen til

Radiant Professional

På skolen skal du selvfølgelig også undervises i make-up og her er vi gået efter et professionelt, gennemtestet mærke med et bredt sortiment af farvenuancer og med produkter til enhver lejlighed.

Velkommen til Radiant Professional!

I 1995 blev mærket skabt med det formål at tilbyde et komplet udvalg af professionelle produkter, med henblik på at tilgodese den moderne kvinde. Brandet er udviklet i Grækenland, og får inspiration fra lyset, farverne, gløden og Middelhavskulturen. Radiant Professional er et makeup- og hudplejebrand der indeholder et bredt sortiment til alle hudtyper og behov. Mærket er et professionelt brand der bruges, og er udviklet af dygtige folk med hjælp fra makeup artister. Produkterne er tilpasset enhver lejlighed og ethvert behov: komfort, naturligt udseende og blændende udstråling.

Udover teknologisk avancerede produkter, er næsten alle Radiant Professional produkter uden parabener, glutenfri, dermatologisk- og oftalmologisk testet.

Læs om Radiant Professional her:

 

Susanne Hjorslev Rasmussen har mere end 30 års erfaring i branchen i forskellige salgsfunktioner og startede op i 2019 som distributør. Da Susanne blev opmærksom på Radiant Professional, og fik distributions rettighederne til Danmark, startede hun sit eget lille selskab op, som hurtigt blev en succes blandt parfumerier og kosmetologer, og brandet er nu repræsenteret i mere end 30 danske byer. Det er et brand som har en super alsidighed og holdbarhed, og som Susanne er meget stolt af at kunne præsentere for jer.

 

Læs mere om selve uddannelsen her